کروکی برای خسارت بیمه بدنه


در هنگام وقوع حادثه و ایجاد خسارت ، کروکی برای خسارت بیمه بدنه یکی از مدارک ضروری جهت ارائه به شرکت بیمه برای دریافت خسارت بیمه بدنه ایران می باشد. در کل دریافت خسارت از شرکت بیمه به دو صورت با کروکی و بدون کروکی  امکان پذیر می باشد. جهت آشنایی بیشتر با اینکه اصلاً کروکی چیست ؟ و برای ارائه کروکی به شرکت بیمه چه مواردی را می بایست رعایت کنیم ! در ادامه با ما همراه باشید.

کروکی برای خسارت بیمه بدنه

کروکی

کروکی برای خسارت بیمه بدنه ایران  ، گزارشی است که توسط پلیس راهنمایی و رانندگی ارائه می گردد که در این گزارش علاوه بر ترسیم  نحوه برخورد و چگونگی وضعیت تصادف ، مواردی از قبیل محل تصادف ، جزئیات حادثه ، تاریخ و زمان دقیق تصادف به صورت کامل  شرح داده می شود.کاربرد کروکی برای ارائه به مراجع قانونی و یا به شرکت های بیمه برای دریافت خسارت می باشد. در کشورهای پیشرفته کروکی صحنه تصادف توسط نرم افزارهایی ویژه ترسیم می گردد ولی متأسفانه در ایران ترسیم اکثریت کروکی بصورت دستی توسط پلیس صورت می گیرد.

 

کروکی برای خسارت بیمه بدنه

انواع کروکی

کروکی ها شامل دو دسته می باشند :

  • کروکی سازشی
  • کروکی عدم سازش و یا کروکی مرجع قضایی

کروکی سازشی : در این نوع کروکی خسارت فقط مالی بوده و هیچ یک از طرفین حادثه نسبت به تصادف و مقصر اعتراضی ندارند و رأی افسر رسیدگی به سانحه تصادف را می پذیرند . و مدارک ( کارت خودرو – گواهینامه – کارت بیمه شخص ثالث و برگه معاینه فنی ) برای هر دو طرف حادثه نیز کامل می باشد . مطابق با این نوع کروکی شخص زیان دیده می تواند به شرکت بیمه طرف مقصر مراجعه کند وبا ارائه کروکی برای خسارت بیمه بدنه جهت دریافت خسارتهای وارده تحت پوشش بیمه موردنظر اقدام نماید.

کروکی عدم سازشی یا کروکی مرجع قضایی : همانطور که از نام آن مشخص است ،هنگامیکه هیچ نوع سازشی مابین طرفین سانحه تصادف حاصل نمی گردد ، این نوع کروکی بصورت ویژه برای ارائه به مراجع قضایی ترسیم می شوند. عدم سازش بین طرفین حادثه تصادف به دلایل مختلفی صورت می گیرد، که این دلایل عبارتند از:

  •  اختلاف نظر طرفین حادثه تصادف در مشخص شدن مقصر – هر یک از طرفین حادثه دیگری را مقصر می داند.
  • تکمیل نبودن مدارک هر یک از طرفین ( گواهینامه – کارت خودرو – کارت بیمه شخص ثالث و برگه معاینه فنی )
  • نپذیرفتن رأی افسر
  • خسارت وارده بیش از تعهد بیمه نامه مقصر حادثه
  • تصادفات منجر به جرح و فوتی

تذکر:

در مسئله کروکی برای خسارت بیمه بدنه در صورتی که نیاز به کروکی عدم سازش یا کروکی برای مراجع قضایی باشد. جهت پیگری خسارت به دلایل اختلاف نظر طرفین و یا تکمیل نبودن مدارک یا نپذیرفتن رأی افسر باید به شورای حل اختلاف مراجعه شود ولی در صورتی که حادثه تصادف منجر به جرح و یا فوتی و یا دلیل تصادف مستی راننده باشد ، این موارد می‌بایست از طریق دادسرا پیگری شوند.

 



 

 

به این نوشته امتیاز دهید.
[Total: 2 Average: 5]

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

    نمایندگی پورفرد با سابقه درخشان بیست ساله افتخار دارد خدمات نوین بیمه را به صورت آنلاین و در بستر اینترنت ارائه می‌دهد. از افتخارات این نمایندگی انتخاب به عنوان نماینده برگزیده استان تهران سال 1395 در بیمه عمر، برترین نماینده در شعبه سرپرستی سال 1396 در بیمه عمر،عضویت دائمی بیمه گذاران این نمایندگی در باشگاه اطلاع رسانی و پیگیری مستمر خسارت بیمه گذاران می‌باشد.


    تماس با ما:

    021-88177155 خط ویژه

    09121063949 مشاوره فوری